Σύμφωνα με τον χάρτη κίνησης, το κομμάτι από τον κόμβο Φαλήρου μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια είναι σε κατάσταση «κόκκινου συναγερμού», με τα οχήματα να προχωρούν με πολύ αργές ταχύτητες.
Παράλληλα, έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση καταγράφεται στην Κηφισίας, από τους Αμπελόκηπους έως το Μαρούσι, στη Μεσογείων από την Κατεχάκη μέχρι το Χαλάνδρι, καθώς και στην εθνική οδό από την Κηφισιά έως τον κόμβο Μεταμόρφωσης.
Στο κέντρο της πόλης, όλες οι κεντρικές οδοί παρουσιάζουν αυξημένη κίνηση, με την κατάσταση να χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα δύσκολη για τους οδηγούς.
Στην Αττική Οδό οι καθυστερήσεις φτάνουν τα 10-15 λεπτά προς Ελευσίνα, από Πλακεντίας έως Κηφισίας, ενώ στην έξοδο για Καρέα στο ρεύμα της Περιφερειακής Υμηττού η καθυστέρηση κυμαίνεται μεταξύ 5-10 λεπτών.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 10΄-15΄από Πλακεντίας έως Κηφισίας.
Καθυστερήσεις 5΄-10΄στην έξοδο για Καρέα στην Περιφ. Υμηττού. https://t.co/EURZRbSxGw
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) January 29, 2026
Ειδήσεις Σήμερα
- Eurovision: Η Έλενα Παπαρίζου ξανά στον… τόπο του εγκλήματος
- Σαρώνει η κακοκαιρία: Κατέρρευσε σπίτι στην Πάτρα, πλημμύρισαν δρόμοι στην Ηλεία
- Η Νίκι Μινάζ δηλώνει «οπαδός Νο1 του Τραμπ» και επιδεικνύει την πολυτελή «χρυσή κάρτα» για ΗΠΑ
- Από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και την Βιολάντα μέχρι την πατροκτονία στη Γλυφάδα: Ο φονικός Ιανουάριος της Ελλάδας
- Νάουσα: Ξεκινούν με «Γενίτσαροι και Μπούλες» οι αποκριάτικες εκδηλώσεις
![Κίνηση τώρα: «Σταμάτα-ξεκίνα» σε Κηφισό και κέντρο – Μποτιλιάρισμα στην Αττική Οδό [ΧΑΡΤΗΣ]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2023/10/kinisi-dromos-banner-et-1024x576-1-150x150.jpg)
