Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας μία 62χρονη αλλοδαπή από τη θαλάσσια περιοχή «Φούρκα» του δήμου Κασσάνδρας στη Χαλκιδική.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, χθες (10/6) το μεσημέρι, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Νέων Μουδανιών ότι μια 62χρονη αλλοδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, από τη θαλάσσια περιοχή «ΦΟΥΡΚΑ» του Δήμου Κασσάνδρας.
Η 62χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας στη Χαλκιδική όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.






![28η Οκτωβρίου: Ουρές στο λιμάνι Θεσσαλονίκης για μία ξενάγηση στη φρεγάτα «Κίμων» [Φωτογραφίες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/10/7136289-300x200-jpg.webp)


![Αποκάλυψη ΕΤ – Έξτρα αύξηση στις συντάξεις [αναλυτικοί πίνακες με τα καθαρά ποσά]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/09/syntaxeis-300x208-jpg.webp)






![Νίκος Καρβέλας: Η άγνωστη εκκεντρική ζωή του πριν από την Άννα Βίσση [εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/11/nikos-karvelas-10000-750x375.jpg)



