Οι δράστες, έχοντας στήσει καρτέρι έξω από το πρατήριο υγρών καυσίμων, τον ακινητοποίησαν υπό την απειλή όπλου τη στιγμή που έκλεινε την επιχείρησή του και τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στο σπίτι του, που βρίσκεται κοντά στο σημείο.
Εκεί τον έδεσαν σε καρέκλα και με τη βοήθεια τροχού άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο, από όπου άρπαξαν 200.000 ευρώ. Οι αστυνομικές έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Οι δράστες, παρέμειναν στο σπίτι μιάμιση ώρα, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατέστρεψαν το σύστημα ασφαλείας, τις κάμερες και το καταγραφικό, ενώ φρόντιζαν να μην αφήσουν δακτυλικά αποτυπώματα.
Οι ληστές αποχώρησαν λίγο μετά τις έντεκα και δέκα το βράδυ της Κυριακής και δεκαπέντε λεπτά αργότερα, ο 58χρονος επιχειρηματίας κατάφερε να λυθεί και να τηλεφωνήσει στην Άμεση Δράση της Α.Δ Αρκαδίας.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρίπολης έφτασαν στο χωριό το πρωί της Δευτέρας και προσπάθησαν να συγκεντρώσουν αξιοποιήσιμα στοιχεία που άφησαν πίσω τους οι πέντε δράστες.
Ειδήσεις Σήμερα
- Απεργία 14 Οκτώβριου: Ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις – Τι ισχύει για Μετρό, ΗΣΑΠ και λεωφορεία
- Δακτύλιος: Γιατί δεν επέστρεψε ακόμα – Τι έχει συμβεί
- Στις 23 Μαρτίου ξεκινάει η δίκη για τα Τέμπη
- Βόλος: Βραχυκύκλωμα από φορτιστή κινητού προκάλεσε φωτιά σε αυλή σπιτιού
- Τώρα παίρνεις υβριδικό Nissan Qashqai με κάτω από 27.000 ευρώ – Δες τι προσφέρει
- Απεργία 14 Οκτωβρίου: Σε εξέλιξη οι προσυγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας – Τροποποιήσεις στα ΜΜΜ
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Στη ΓΑΔΑ φερόμενος συνεργός – Παραδόθηκε με τον δικηγόρο του [Βίντεο]

![Θεσσαλονίκη: Όμηρος στα χέρια συμμορίας 48χρονος οδηγός – Τι εξετάζουν οι Αρχές [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2024/12/peripoliko-astynomia-150x150.jpg)