Επεισόδια ξέσπασαν στο ΑΠΘ και τους γύρω δρόμους μετά την ολοκλήρωση της φοιτητικής πορείας, ενάντια στο νομοσχέδιο του Yπουργείου Παιδείας που προβλέπει τη λειτουργία μη κρατικών μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων. Η πορεία έλαβε χώρα σε κεντρικούς της συμπρωτεύουσας.
Αφότου η πορεία κατέληξε μπροστά στο κτίριο διοίκησης του ΑΠΘ, άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους αρχικά κινήθηκαν μέσα από το campus προς την οδό Εθνικής Αμύνης και έβαλαν φωτιά σε κάδο στο οδόστρωμα μπροστά στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.
Δυνάμεις της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο και οι άγνωστοι άρχισαν να πετάνε προς το μέρος τους πέτρες και άλλα αντικείμενα μέσα από το campus του ΑΠΘ, κοντά στη Σχολή Θετικών Επιστημών, και στις πλευρές των οδών Εθνικής Αμύνης και Αγίου Δημητρίου. Οι αστυνομικοί τους απώθησαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων και κρότου λάμψης.
- Δημοσίευμα – κόλαφος για «ετοιμόρροπη» οροφή και ανεπαρκή φύλαξη των θησαυρών στο Βρετανικό Μουσείο
- Συγκλονίζει με νέα ανάρτηση η χήρα του Ναβάλνι – Η αγκαλιά παρηγοριάς και η υπόσχεση στη μνήμη του
- ΣΥΡΙΖΑ: Πως ο Κασσελάκης «έκοψε» τον Τεμπονέρα – Το παρασκήνιο και οι φήμες για Βασιλειάδη
- Τέλη Κυκλοφορίας: Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο – Εκπνέει η προθεσμία για την πληρωμή τους
- Guardian: Σάλος με δημοσίευμα που δείχνει ημίγυμνους μετανάστες σε πολικές θερμοκρασίες στα σύνορα της Σερβίας [Βίντεο]




















