Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά στην Πάρνηθα – Δείτε βίντεο από την επιχείρηση κατάσβεσης

Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στις 9 Νοεμβρίου

4 λεπτά
Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στις 9 Νοεμβρίου

Με απεργιακές αποφάσεις, άλλοι με στάσεις εργασίας και άλλοι με πλήρη συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία της 9ης Νοεμβρίου, προχωρούν σε σχετικές ανακοινώσεις οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες.

Το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής (Σ.Η.Τ.Α.) και το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Αττικό Μετρό (Σ.Η.Α.Μ.), ανακοίνωσαν τα εξής: «Μετά τις συνεδριάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων μας, αποφασίστηκε η συμμετοχή μας στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε. για την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, με στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 το πρωί και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Οι οικονομικές επιπτώσεις, λόγω των αλλεπάλληλων κρίσεων, σε συνδυασμό με την ραγδαία αύξηση του ενεργειακού κόστους και την ακρίβεια, έχουν οδηγήσει τον κόσμο της μισθωτής εργασίας σε αδιέξοδο. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, απαιτείται η λήψη ουσιαστικών αποφάσεων, ώστε να κρατηθεί όρθια η κοινωνία.

Οι Ηλεκτροδηγοί της ΣΤΑ.ΣΥ., ως αναπόσπαστο μέρος της ίδιας κοινωνίας και σε ένα τέτοιο εργασιακό και οικονομικό περιβάλλον διεκδικούμε:
✓ Την άμεση πρόσληψη ικανού αριθμού εργαζομένων, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε
με επάρκεια στις νέες απαιτήσεις λόγω των επεκτάσεων του δικτύου.
✓ Πραγματικές Αυξήσεις μισθών!
Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στις 11:00 π.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος!!!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!!»

Από την πλευρά του το Συνδικάτο Εργαζομένων και Θυγατρικών Εταιρειών ΟΑΣΑ (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα κινηθεί με στάσεις εργασίας.

Στην ακτοπλοΐα, η Διοίκηση της Π.Ν.Ο. αποφάσισε τη συμμετοχή της Ομοσπονδίας στην 24ωρη Πανεργατική απεργία της ΓΣΕΕ, με την συμμετοχή των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με έναρξη την 00.01 της Τετάρτης 09.11.2022 και λήξη την 24.00 ώρα της ίδιας ημέρας.

Ειδήσεις σήμερα

Επίδομα Θέρμανσης: Σε ΦΕΚ η απόφαση – Οι δικαιούχοι, τα κριτήρια και οι εξαιρέσεις

Σεπόλια: Αυτοί είναι οι δύο νέοι συλληφθέντες – Υψηλά αμειβόμενοι στις δουλειές τους – Αναζητούνται ακόμα δύο

Yπολογιστής και κινητό μας αλλάζουν: Με καμπούρα και… διπλό βλέφαρο ο άνθρωπος του μέλλοντος

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]