Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η απεργία της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (ΕΕΕΚΕ), που είχαν ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ, αύριο Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.
Στο Πρωτοδικείο Αθηνών είχε προσφύγει κατά της απεργίας η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.
Ως εκ τούτου, αύριο Πέμπτη οι πτήσεις από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια θα πραγματοποιηθούν κανoνικά.
Ειδήσεις σήμερα
Τροχαίο στη Λιβύη: Ο ανώτατος βαθμός απονεμήθηκε στους στρατιωτικούς που έπεσαν στο καθήκον
Απεργία: Παραλύει η χώρα την Πέμπτη 21/9 – Ποιοι θα συμμετάσχουν – Τι θα γίνει με τα ΜΜΜ
Καιρός – Μαρουσάκης: Συναγερμός για την Θεσσαλία – Έρχεται νέα κακοκαιρία τύπου Daniel


![Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Σε εξέλιξη η πορεία εκπαιδευτικών και μαθητών [εικόνες και βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/10/44-300x169.webp)








![Αυστραλία: Η συγκλονιστική διάσωση οδηγού από δημοσιογράφο μέσα από πλημμυρισμένο όχημα [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/10/befunky-collage-1-66-300x200-jpg.webp)










