Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, ο άνδρας έφτασε στο νησί την Τετάρτη και λίγο μετά τις 21:00 επισκέφθηκε κομμωτήριο προκειμένου να κουρευτεί. Αφού κάθισε στον λουτήρα, άνοιξε το κινητό του τηλέφωνο και άρχισε να παρακολουθεί πορνογραφικό υλικό, ενώ ταυτόχρονα προέβη σε άσεμνες χειρονομίες, προκαλώντας σοκ τόσο στους εργαζομένους όσο και στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.
Ο 25χρονος αρνήθηκε να φύγει και άρπαξε μια κουρευτική μηχανή και άρχισε να ξυρίζει μόνος του το κεφάλι του, συνεχίζοντας να βλέπει το πορνογραφικό περιεχόμενο στο κινητό του. Στη συνέχεια, αποχώρησε μόνος του από το κατάστημα, αφήνοντας πίσω του έκπληκτους εργαζόμενους και πελάτες.
Η κόρη της ιδιοκτήτριας του κομμωτηρίου μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ανέφερε: «Είχε πάρει τηλέφωνο για ραντεβού. Μόλις κάθισε στον λουτήρα έβαλε πορνογραφικό υλικό και άρχισε να τρίβεται μόνος του. Του ζητήσαμε να φύγει, δεν έφυγε. Πήρε την κουρευτική μηχανή, άρχισε να ξυρίζεται μόνος του και συνέχιζε να βλέπει το υλικό. Μετά πήγε και σε κατάστημα καλλυντικών και έκανε το ίδιο».
Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα για το συμβάν και εντόπισε τον δράστη λίγη ώρα αργότερα, προχωρώντας στη σύλληψή του. Ο 25χρονος κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και διατάραξη κοινής ησυχίας.

