Αθήνα Καιρός

Ακινητοποιήθηκε τρένο στο δρομολόγιο Λάρισα – Θεσσαλονίκη

1 λεπτό
Ακινητοποιήθηκε τρένο στο δρομολόγιο Λάρισα – Θεσσαλονίκη

Ακινητοποιήθηκε σήμερα στις 14:32 η αμαξοστοιχία 1596 που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα- Θεσσαλονίκη, κοντά στο Πλατύ, λόγω τεχνικού προβλήματος.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train, στο σημείο μετέβη εφεδρική μηχανή στις 15:53 και η αμαξοστοιχία προωθείται στον τελικό της προορισμό ενώ διερευνώνται τα αίτια της βλάβης.

«Το προσωπικό της αμαξοστοιχίας, εφαρμόζοντας άμεσα όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, φρόντισε για την ασφάλεια των 48 επιβατών και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για τον περιορισμό της ταλαιπωρίας τους», σύμφωνα με ενημέρωση της εταιρείας.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]