Στο ίδιο σπίτι διέμενε και ο 48χρονος φίλος του, ο οποίος βρέθηκε τραυματισμένος. Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τη στιγμή που ο τραυματίας βγαίνει αιμόφυρτος από το διαμέρισμα και κατευθύνεται προς κοντινό σούπερ μάρκετ, ζητώντας βοήθεια από τον ιδιοκτήτη.
Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται να ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες του θανάτου.
Συγκεκριμένα, από τα πλάνα φαίνεται ότι ο 48χρονος τρέχει προς το σούπερ μάρκετ που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι του φωνάζοντας σε σπαστά ελληνικά «καλέστε την αστυνομία».
Ο άνδρας φέρει βαθύ τραύμα στο κεφάλι και είναι γεμάτος με αίματα. Στο κούτελό του έχει μονωτική ταινία ενώ τα χέρια του είναι λυτά, καθώς κατάφερε να βγάλει τα tie wrap, με τα οποία ήταν δεμένος.
Τι αναφέρουν οι μάρτυρες
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι στο διαμέρισμα υπήρχαν στο σύνολο τρία άτομα, ο νεκρός και άλλοι δύο δεμένοι, εκ των οποίων ο ένας έφυγε πριν έρθει η αστυνομία. Με αίματα στο κεφάλι ο 48χρονος περίμενε την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Στο σημείο βρέθηκε και η μητέρα του θύματος η οποία φέρεται πως βρήκε τον τραυματία στον δρόμο και τον έσυρε πάνω στο διαμέρισμα. Εκεί βρήκε το παιδί της νεκρό μέσα σε λίμνη αίματος. Τα χέρια του ήταν επίσης δεμένα με tie wrap.
Ο ιατροδικαστής υποστηρίζει ότι περίπου εκείνες τις ώρες υπέκυψε στα τραύματά του ο 31χρονος.
Κατά την διάρκεια της κατάθεσης του στις αρχές, ο 48χρονος, είπε πως τέσσερις άνδρες μπήκαν στο σπίτι τους, τους έδεσαν και ξεκίνησαν να τους χτυπούν αλύπητα, με τον 31χρονο να υποκίπτει στα τραύματα του.
Μετά από λίγη ώρα, ο 48χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται.

![Άγιος Παντελεήμονας: Απόπειρα απόδρασης από αστυνομικό τμήμα [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/10/apodrasi-at-agios-panteleimonas-150x150.jpg)