Αυξημένη κίνηση στον Πειραιά, στο 100% η πληρότητα στα πλοία

3 λεπτά
Αυξημένη κίνηση στον Πειραιά, στο 100% η πληρότητα στα πλοία

Μεγάλες ουρές σχηματίστηκαν το πρωί της Κυριακής (16/7) στο λιμάνι του Πειραιά με τους αδειούχους του Ιουλίου να εγκαταλείπουν άρον των άρον το  κλεινόν άστυ.

Οι εικόνες που μετέφερε η τηλεόραση του Mega είναι ενδεικτικές με την προσέλευση του κόσμου, κυρίως νεαρότερων ηλικιών, να θυμίζει τον περσυνό Αύγουστο.

Εκτός από τους Έλληνες αδειούχους ανάμεσα στους ταξιδιώτες υπάρχουν και αρκετοί ξένοι τουρίστες που βρίσκονται στην Αθήνα και επιλέγουν να περάσουν ορισμένες μέρες σε νησιά των Κυκλάδων.




Κοντά στο 100% η πληρότητα στα πλοία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πληρότητα αγγίζει το 100% και ειδικότερα τις δυο τελευταίες ημέρες στα περισσότερα πλοία που αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά ξεπερνούν το 98%.

Ειδήσεις σήμερα

Θερινές εκπτώσεις: Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα – Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα

Πανελλαδικές 2023: Λήγει τη Δευτέρα η προθεσμία υποβολής Μηχανογραφικού

Τραγωδία στο Καβούρι: 6χρονο αγοράκι ανασύρθηκε νεκρό από τη θάλασσα

Καύσωνας Κλέων: Αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιών – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας, ισχυροί άνεμοι

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version