Στο νοσοκομείο Λάρισας οι 4 σοροί των αξιωματικών του μοιραίου ελικοπτέρου

19/04/17 • 16:17 | UPD 19/04/17 • 16:58

Οι σοροί των τεσσάρων αξιωματικών που έχασαν την ζωή τους από τη συντριβή του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Από την άλλη η αρχιλογίας Βασιλική Πλεξίδα που ανασύρθηκε τραυματισμένη από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου έχει μεταφερθεί στο 424 Στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και νοσηλεύεται.

Ψυχολόγοι δίπλα στους συγγενείς

Στη Θεσσαλονίκη έχει μεταβεί ο σύζυγος της αρχιλοχία (ΑΣ) Βασιλικής Πλεξίδα, προκειμένου να σταθεί στο πλευρά της και να της συμπαρασταθεί κατά τη νοσηλεία της στο 424 ΓΣΝΣ Θεσσαλονίκης. Για τη Θεσσαλονίκη ταξιδεύει και η μητέρα της.

Από την άλλη στο αμφιθέταρο του νοσοκομείου ομάδα ειδικών ψυχολόγων και παιδοψυχολόγων έχουν αναλάβει τη στήριξη των συγγενών και ειδικά των παιδιών των τεσσάρων θυμάτων της τραγωδίας.

Η νεκροψία στη Λάρισα

Στο νοσοκομείο της Λάρισας θα πραγματοποιηθούν σήμερα οι νεκροψίες των Υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη, του Συνταγματάρχη (ΤΘ) Θωμά Αδάμου, του Ταγματάρχη (ΑΣ) Δημοσθένη Γούλα και του Υπολοχαγού (ΑΣ) Κωνσταντίνου Χατζή. Τα στοιχεία που θα προκύψουν θα δώσουν απαντήσεις για το θάνατο των τεσσάρων αξιωματικών και αναμένεται να φωτίσουν τις πτυχές της τραγωδίας, αφού ακόμα δεν είναι γνωστά τα αίτια που οδήγησαν στη συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου.