Έκκληση για βοήθεια σε άνεργη δημοσιογράφο

26/02/18 • 16:54 | UPD 26/02/18 • 17:31

Άνεργη δημοσιογράφος κινδυνεύει από μέρα σε μέρα να μείνει στο δρόμο, μετά από δικαστική απόφαση για έξωσή της από το σπίτι στο οποίο διαμένει εδώ και 12 χρόνια. Δεν μπορεί να πληρώσει ούτε το ενοίκιο ούτε τη ΔΕΗ ούτε και τους άλλους λογαριασμούς ΔΕΚΟ, ενώ δεν είναι σε θέση να εξασφαλίσει και την καθημερινή της διατροφή.

Παρακαλείται όποιος συνάνθρωπός μας διαθέτει κάποιο διαμέρισμα και έχει τη δυνατότητα να το παραχωρήσει, έτσι ώστε ένας άνθρωπος να μη μείνει άστεγος και να παλέψει για να μπορέσει ξανά να σταθεί στα πόδια του. Αναζητείται διαμέρισμα στις περιοχές Χαλανδρίου, Mελισσίων, Βριλησσίων ή Γέρακα, επειδή ο άνθρωπος αυτός διαμένει πάνω από 30 χρόνια στην περιοχή των Βριλησσίων και έχει ανάγκη να είναι σε επαφή με ανθρώπους που γνωρίζει για μεγάλο διάστημα και οι οποίοι θα είναι δίπλα της σε ώρα ανάγκης. Ευπρόσδεκτη είναι και οποιασδήποτε άλλης μορφής βοήθεια.

Παρακαλείται όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί της να καλέσει στο τηλέφωνο 210 8101573 ή να στείλει μήνυμα στο e-mail eo1963@yahoo.com