Ρόδος: Σε απεργία πείνας επιχειρηματίας για φουσκωμένο λογαριασμό ρεύματος

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Ρόδος: Σε απεργία πείνας επιχειρηματίας για φουσκωμένο λογαριασμό ρεύματος

Απεργία πείνας πραγματοποιεί από χθες, έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ, 30χρονη επιχειρηματίας, διαμαρτυρόμενη για τους υπέρογκους -όπως υποστηρίζει- λογαριασμούς.

Η επιχειρηματίας, που διατηρεί μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στο κέντρο της πόλεως Ρόδου, βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς αδυνατεί να εξοφλήσει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και κινδυνεύει με διακοπή του ρεύματος.

“Νοικιάζω δέκα δωμάτια σε εκπαιδευτικούς και φοιτητές με δέκα ευρώ την ημέρα. Δεν μπορώ να αυξήσω την τιμή. Είμαι σε αδιέξοδο. Μου πρότειναν ένα διακανονισμό αλλά με οδηγεί και πάλι σε αδιέξοδο”, τόνισε η επιχειρηματίας μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου.

Η επιχειρηματίας με το αυτοκίνητο της, στο οποίο έχει αναρτήσει την διαμαρτυρία της, παραμένει μπροστά στη ΔΕΗ, μόνη της, χωρίς καμιά συμπαράσταση απο πολίτες η φορείς.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, ούτε ένα μπουκαλάκι νερό δεν της έδωσε κανείς.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version