Διευκρίνιση του Ελεύθερου Τύπου: Η Παναγιώτα Αυγερινοπούλου έχει απαλλαχθεί και δεν διώκεται

30/03/17 • 16:56 | UPD 30/03/17 • 16:56

Απάντηση στο δημοσίευμα του «Ε.Τ.» της Κυριακής για τους Ελληνες καταζητούμενους δίνει η Παναγιώτα Αυγερινοπούλου, στην οποία γινόταν αναφορά στο ρεπορτάζ λόγω παλιότερης εμπλοκής της σε απάτη.

Η κ. Αυγερινοπούλου, πρώην ιδιοκτήτρια κέντρων αισθητικής, διευκρινίζει ότι έχει απαλλαχθεί από τις κατηγορίες που αφορούσαν σε υπεξαίρεση χρημάτων από τραπεζικούς λογαριασμούς πελατών της και έτσι δεν είναι πια καταζητούμενη.

Ο «Ε.Τ.» διευκρινίζει: «Στο άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα μας στις 25 Φεβρουαρίου 2017 και τιτλοφορείτο ‘‘Οι Ελληνες καταζητούμενοι-Τύφλα να ’χει… ο Ντίλινγκερ’’ αναφέρθηκαν ανακριβείς πληροφορίες που αφορούσαν την κα Παναγιώτα (Νότα) Αυγερινοπούλου, καθώς, όπως προέκυψε, η τελευταία με την υπ’ αριθμόν 199/2010 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Κρήτης, έχει απαλλαχθεί, αμετάκλητα, για τα παρατιθέμενα στο άρθρο αυτό περιστατικά και κατά συνέπεια δεν αναζητείται, ούτε διώκεται γι’ αυτά, συνεπώς ο παραλληλισμός της με τον John Dillinger ήταν προδήλως ατυχής».