Κηδεύονται σήμερα οι άλλοι δύο άτυχοι νέοι του τραγικού τροχαίου στον Εύοσμο

30/03/17 • 07:43 | UPD 30/03/17 • 07:43

Η τελευταία πράξη του δράματος του σοκαριστικού τροχαίου που έχασαν την ζωή του τέσσερις νεαροί θα γραφτεί σήμερα στο Κιλκίς και τον Εύοσμο.

Στο Κιλκίς θα κηδευθεί ο 17χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που προσέκρουσε σε τοίχο υπό συνθήκες που ακόμα διερευνώνται ενώ στον Ιερό Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ στα Κοιμητήρια Ευόσμου θα πουν το τελευταίο αντίο συγγενείς και φίλοι στον 19χρονο που επέβαινε στο ΙΧ.

Την Τετάρτη ράγισαν καρδιές στον Εύοσμο στις δύο πρώτες κηδείες με τους συμμαθητές των παιδιών που χάθηκαν στο τροχαίο να κρατούν συμβολικά στα χέρια τους λευκά γαρύφαλλα.

Οι φωτογραφίες του αυτοκινήτου μάρκας Volvo στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις νέοι είναι συγκλονιστικές. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης αποτυπώνεται ολοκάθαρα: η αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου, η πλευρά του οδηγού δηλαδή φαίνεται να έχει «μπει μέσα», παραμορφώνοντας εντελώς το σχήμα του αυτοκινήτου. Μάλιστα σε κάποιο καρέ φαίνεται πως το όχημα έχει σχεδόν «διπλώσει» από τη μέση και πίσω, ενώ ο «ουρανός» του έχει επίσης σηκωθεί