Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Αναγνώρισε και νέο πρόσωπο η 24χρονη – Δέχεται συνεχείς απειλές για τη ζωή της [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Newsroom
6 λεπτά
Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Αναγνώρισε και νέο πρόσωπο η 24χρονη – Δέχεται συνεχείς απειλές για τη ζωή της [βίντεο]

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης που κατήγγειλε το βιασμό της στη Θεσσαλονίκη.

Η κοπέλα αναγνώρισε και δεύτερο άτομο ενώ ο εισαγγελέας με ξεχωριστή προκαταρκτική εξέταση ζητά να διερευνηθούν οι καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας με εμπλοκή γνωστών προσώπων και επιχειρηματιών.

Αναγνώρισε και δεύτερο άτομο

Ειδικότερα, η 24χρονη στις δύο πρώτες καταθέσεις της στην αστυνομία είπε ότι θυμόταν μόνο τον 27χρονο ενώ στην τρίτη της κατάθεση στην ανακρίτρια φέρεται πως κατονόμασε κι αλλά πρόσωπο.

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ερευνών για να διακριβωθεί αν είχαν χορηγηθεί ναρκωτικές ουσίες στην 24χρονη. Με μια τέτοια εξέλιξη θα αλλάξει το κατηγορητήριο και θα ασκηθεί δίωξη για βαρύτερη κατηγορία.

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Πώς έδρασε το κύκλωμα μαστροπείας

Να σημειωθεί ότι τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε τη Δευτέρα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.

Ο εισαγγελέας με ξεχωριστή προκαταρκτική εξέταση ζητά να διερευνηθούν οι καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας με εμπλοκή γνωστών προσώπων και επιχειρηματιών.

Η εισαγγελική έρευνα γίνεται με βάση όσα κατέθεσε η καταγγέλουσα στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. Αντίγραφο της κατάθεσης διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία για τα περαιτέρω.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου πάρτι, στη σουίτα του ξενοδοχείου υπήρχαν και άλλες εκδιδόμενες καλλίγραμμες γυναίκες, νεαρής ηλικίας. Η ίδια η καταγγέλουσα δεν ανήκει στις κοπέλες που έκαναν αυτή τη δουλειά.

Ερευνάται αν εμπλεκόμενοι είχαν ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι.

Παρέμβαση Πλιώτα – Να διερευνηθεί εις βάθος η υπόθεση από εισαγγελέα Εφετών

Μετά τον σάλο και τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η καταγγελία της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας υπό το βάρος του θεσμικού του ρόλου παρενέβη ζητώντας αρμοδίως, όπως έχει δικαίωμα εκ του νόμου, να ερευνηθούν όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, τα τελευταία 24ωρα και να αναλάβει την εποπτεία της έρευνας εισαγγελέας Εφετών.

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός επί της ουσίας ζητά έρευνα σε βάθος στο ανώτερο επίπεδο, ενώ στη σχετική του παραγγελία επικαλείται μία σειρά δημοσιευμάτων του ηλεκτρονικού Τύπου για τις καταγγελίες περί βιασμού της κοπέλας.

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Απειλές για τη ζωή της δέχεται η 24χρονη

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το MEGA η κοπέλα, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, φοβάται για τη ζωή της, δέχεται απειλές για τη ζωή της.

«Φιλοξενείται από κάποια άτομα γιατί όπως αντιλαμβάνεστε ότι φοβάται, είναι ένα κύκλωμα της νύχτας, είναι ένα κύκλωμα που έχει μπλέξει, οι απειλές είναι πάρα πολλές, προσπαθεί και φυλάγεται» είπε χαρακτηριστικά στο MEGA ο εργοδότης της 24χρονης.

«Δεν είναι μόνη της. Καθημερινά γίνεται μια συσπείρωση δίπλα της» συμπλήρωσε ο ίδιος άνδρας.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

  Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version