Ρόδος: «Ένα με το πάτωμα» δύο αυτοκίνητα μετά από κατάρρευση τοίχου

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Ρόδος: «Ένα με το πάτωμα» δύο αυτοκίνητα μετά από κατάρρευση τοίχου

Ρόδος: Οι καταιγίδες της κακοκαιρίας Διομήδης που σαρώνει τη χώρα είχαν θύματα δύο αυτοκίνητα που ισοπεδώθηκαν ενώ ήταν σταθμευμένα σε χώρο συνεργείου επί της οδού Ρόδου-Λίνδου.

Το πρωί της Πέμπτης (13/1) κατέρρευσε ένα τεράστιο τμήμα τοίχου, το οποίο καταπλάκωσε τα δύο ΙΧ. Η κατάρρευση του τοίχου οφείλεται – εν μέρει τουλάχιστον – στις ισχυρές βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στη Ρόδο τις τελευταίες ημέρες.

Ευτυχώς δεν υπήρχαν εργαζόμενοι ή οι ιδιοκτήτες του συνεργείου στο χώρο την ώρα της κατάρρευσης, επομένως δεν υπήρξαν τραυματίες.

Ρόδος

Φωτογραφία: rodiaki.gr

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και το βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα η «Ροδιακή», ο τοίχος συνέθλιψε τα αυτοκίνητα.

Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Κατάρρευση τοίχου Ρόδος

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

  Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version