Κορονοϊός: Αγωνία για 13χρονο διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Κορονοϊός: Αγωνία για 13χρονο διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων

Στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας νοσηλεύεται διασωληνωμένος δεκατριάχρονος θετικός στην νόσο covid 19.

Σύμφωνα με τον Alpha το παιδί έφτασε με το ασθενοφόρο λίγο μετά τις 19:00 στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και φέρεται να έχει υποκείμενο νόσημα.

Το παιδί είχε μεταφερθεί χθες από την Κέρκυρα στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Η κατάσταση του κρίθηκε σοβαρή και σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε αεροπορικώς στην Αθήνα.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

  Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram

  Ακολούθησε μας στο Twitter

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version