Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δύσκολες ώρες στο Παρίσι

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δύσκολες ώρες στο Παρίσι

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η Αννίτα Ναθαναήλ συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Παρίσι. Όπως ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας «1,5 χρόνο μετά την επίθεση ήταν ημέρα αξιολόγησης των εγκαυμάτων της Ιωάννας».

Μέσα από τα σύντομα βίντεο παρακολουθούμε την Ιωάννα Παλιοσπύρου να προχωρά στον διάδρομο του στρατιωτικού νοσοκομείου Percy Army Training Hospital. Με puffer τζάκετ και κουκούλα η Ιωάννα είναι έτοιμη να επισκεφτεί το ιατρείο των ειδικών που την παρακολουθούν.

Ωστόσο ξαφνικά διακόπτονται τα βίντεο με την Αννίτα Ναθαναήλ να σημειώνει: «Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το βίντεο για να σας ενημερώσουμε σχετικά… Η αξιολόγηση ήταν πολύ σκληρή για την Ιωάννα και επακολούθησαν δύσκολες στιγμές για εκείνη…»

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

  Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version