Τραγωδία στις Σέρρες: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του 13χρονου – Έπαιρνε αντιβίωση

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Τραγωδία στις Σέρρες: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του 13χρονου – Έπαιρνε αντιβίωση

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον θάνατο 13χρονου αγοριού στην Κρήνιδα στις Σέρρες, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Το αγόρι βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του η μητέρα του, η οποία ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ. Η σορός του παιδιού, μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή και να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν τον τόσο πρόωρο θάνατό του αγοριού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που μετέδωσε το Mega, το αγόρι τις προηγούμενες ημέρες είχε πόνο στον λαιμό, και έπειτα από επικοινωνία με γιατρό, πήρε αντιβίωση. Ωστόσο, ξεκαθαρίζεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο στοιχείο που να συνδέει τη λήψη αντιβίωσης με τον θάνατό του.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

  Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version