Κορονοϊός: Πέθανε 22χρονος ανεμβολίαστος στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Κορονοϊός: Πέθανε 22χρονος ανεμβολίαστος στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Ένας 22χρονος που νοσηλευόταν με κορονοϊό, κατέληξε, στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο 22χρονος δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ενώ είχε υποκείμενα νοσήματα.

Νοσηλευόταν σε κλινική του νοσοκομείου με παροχή οξυγόνου, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και κατέληξε χθες από επιπλοκές.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

  Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version