Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 16χρονης από το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 16χρονης από το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 16χρονης Νεκταρίας. Τα ίχνη της ανήλικης είχαν χαθεί το μεσημέρι της Τετάρτης στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του “Το Χαμόγελο του Παιδιού” η 16χρονη εντοπίστηκε στην Αθήνα και είναι καλά στην υγεία της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η περιπέτεια της Νεκταρίας Μ., 16 ετών, έληξε σήμερα δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Οι συνθήκες εξαφάνισης του παιδιού διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Η Νεκταρία Μ. βρέθηκε στην περιοχή της Αθήνας και είναι καλά στην υγεία της.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Νεκταρία Μ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί”.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

  Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version