Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Έρχονται καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Έρχονται καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με ισχύ από την Κυριακή (12/9).

Η περιοχή που θα πληγεί από την κακοκαιρία είναι η Δυτική Ελλάδα ενώ τα κύρια χαρακτηριστικά της θα είναι οι τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και θα επηρεάσουν κυρίως τα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Πελοπόννησο.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version