Συνελήφθη ο συνταξιούχος που πυροβόλησε δικηγόρο στη Θεσσαλονίκη [βίντεο]

23/02/17 • 17:21 | UPD 05/09/18 • 11:22

Newsroom eleftherostypos.gr

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο δικηγόρος από την Θεσσαλονίκη που πυροβολήθηκε μέσα στο γραφείο του από έναν 70χρονο συνταξιούχο.

Σύμφωνα με το seleo.gr, ο δράστης μπήκε στο γραφείο του δικηγόρου και τον πυροβόλησε. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που όπλισαν το χέρι του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο γραφείο που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου περίπου στις δύο το μεσημέρι. Πρόκειται για δικηγόρο που πρωτοστατεί στις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών. Όπως αναφέρει το seleo.gr, κάθε Τετάρτη μαζί με άλλα μέλη από Συλλογικότητες της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται στα δικαστήρια και διαμαρτύρεται κατά των πλειστηριασμών.


Ο δικηγόρος έχει τραύμα στην κοιλιά από τον πυροβολισμό και ο δράστης συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, o δράστης πυροβόλησε τον δικηγόρο μπροστά στην συνεργάτιδά του. Η γυναίκα, σε κατάσταση σοκ είπε στο voria.gr, ότι ο δράστης είναι πρώην πελάτης του δικηγόρου και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο δικηγόρος Σωτήρης Ραμνιοδόπουλος, του οποίου το γραφείο βρίσκεται δίπλα σε αυτό του θύματος, δήλωσε στο Voria.gr ότι άκουγε το τελευταίο διάστημα τον δράστη να εξαπολύει απειλές κατά του δικηγόρου.

Πληροφορίες λένε ότι συνάδελφοι από γειτονικά γραφεία ήταν εκείνοι που κάλεσαν ασθενοφόρο μόλις άκουσαν τους πυροβολισμούς ενώ αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι κατά τη μεταφορά του στο ασθενοφόρο ο τραυματισμένος δικηγόρος είχε τις αισθήσεις του.