Φωτιές: Έφτασε στην Αθήνα o ρωσικός γίγαντας Ilyushin Il-76 για την κατάσβεση των πυρκαγιών

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Φωτιές: Έφτασε στην Αθήνα o ρωσικός γίγαντας Ilyushin Il-76 για την κατάσβεση των πυρκαγιών

Φωτιές: Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες το πρώτο ρωσικό πυροσβεστικό αεροσκάφος Ilyushin Il - 76.

Πιο συγκεκριμένα το ρωσικό θηρίο προσγειώθηκε στον αεροδιάδρομο του «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 21:00 το βράδυ και από αύριο θα ριχτεί στη μάχη της αντιμετώπισης των πύρινων μετώπων. Μάλιστα τις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας ακόμα ένα Ilyushin Il – 76.

Ο συγκεκριμένος τύπος αεροσκαφών είναι από τα μεγαλύτερα πυροσβεστικά αεροπλάνα σε όλο τον κόσμο μιας και μπορεί να μεταφέρει 42 τόνους νερού στις δύο δεξαμενές του. Το ρωσικό αεροσκάφος γεμίζει με νερό μέσα σε 12 – 15 λεπτά το οποίο ρίχνεται από ύψος το οποίο φτάνει τα 50 μέτρα σε οκτώ δευτερόλεπτα και καλύπτει μία επιφάνεια 60.000 τ.μ.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε InstagramFacebook και Twitter

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version