Χαλκιδική: Θρίλερ με 13χρονη – Παρασύρθηκε με φουσκωτό κανό

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Χαλκιδική: Θρίλερ με 13χρονη – Παρασύρθηκε με φουσκωτό κανό
Λιμενικό Σώμα

Χαλκιδική: Μία 13χρονη χειρίστρια φουσκωτού κανό κινδύνευσε, χθες (19/6/2021), στη θαλάσσια περιοχή Κομίτσας, στη Χαλκιδική.

Η Λιμενική Αρχή Ιερισσού, ενημερώθηκε από ιδιώτη ότι η χειρίστρια ήταν σε δυσχερή θέση και άμεσα μετέβησαν στην περιοχή περιπολικό όχημα και σκάφος του Λιμενικού, το οποίο περισυνέλεξε την 13χρονη, καθώς και έναν 45χρονο, ο οποίος είχε σπεύσει προς παροχή βοήθειας.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Ιερισσού και είναι καλά στην υγεία τους.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version