Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του 44χρονου άνδρα που έχει συλληφθεί και κατηγορείται ότι βίασε 15χρονο κορίτσι στη Λιβαδειά.
Τα στοιχεία του δόθηκαν ύστερα από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λιβαδειάς, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας. Ο άνδρας συνελήφθη στις 28 Μαΐου κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης στη Λιβαδειά.
Πρόκειται για τον ΣΚΑΜΑΓΚΗ Σωτήριο του Λάμπρου και της Νίνας, γεννηθέντα την 20-04-1977, στην Αιτωλοακαρνανία.
Δείτε τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του εδώ
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22610 – 88888 και 22610 – 88850, του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Εμβολιασμός 18-29 ετών: Και Pfizer και Moderna, εκτός από Johnson & Johnson
- Αστυνομικός έπεσε από ύψος 10 μέτρων στη προσπάθεια να συλλάβει διαρρήκτη [βίντεο]
- Aιτήσεις συνταξιοδότησης: Ποιες οι παγίδες των δικαιολογητικών – Τι ισχύει με τις προσωρινές συντάξεις
- Χαμός στο Περιστέρι: 40χρονος πήγε να εμβολιαστεί και έκλεψε εμβόλια της Pfizer
- Η Greek Μafia ξανά σε δράση μετά την καραντίνα
- Εξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης με τηλεθεατή που τον αποκάλεσε «σκουλήκι περιπτερά» [βίντεο]
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter






















