Συνελήφθη 42χρονος που είχε ρημάξει τους καταλύτες αυτοκινήτων σε Μενίδι και Θρακομακεδόνες

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Συνελήφθη 42χρονος που είχε ρημάξει τους καταλύτες αυτοκινήτων σε Μενίδι και Θρακομακεδόνες

Χειροπέδες σε έναν 42χρονο που έκλεβε καταλύτες αυτοκινήτων στο Μενίδι και τους Θρακομακεδόνες πέρασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Επιχειρησιακών Δράσεων Δυτικής Αττικής.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., ο συγκεκριμένος κακοποιός συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στο Ζεφύρι, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (03.04.2021).

Αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο του 42χρονου να κινείται ύποπτα, το ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον οδηγό, ο οποίος προηγουμένως είχε κλέψει καταλύτη.

Από την έρευνα του Τ.Α. Αχαρνών διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος είναι ο δράστης επτά επιπλέον περιπτώσεων κλοπών καταλυτών οχημάτων, στο Μενίδι και στους Θρακομακεδόνες.

Στη συνέχεια σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 42χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version