Σε ορισμένες τοπικές γραμμές, κυρίως στις περιοχές Κηφισιάς, Πεντέλης, Αχαρνών, Θρακομακεδόνων και Φυλής, εντοπίζονται τα προβλήματα στις μετακινήσεις με τα λεωφορεία.
Μάλιστα, σε κάποιες από τις παραπάνω περιοχές δεν εκτελούνται ακόμη δρομολόγια, λόγω της έντονης χιονόπτωσης και της πτώσης δέντρων.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΑ, σταδιακά αποκαθίσταται η λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών και γραμμών του τρόλεϊ στο δίκτυό του.
Υπενθυμίζεται πως λεωφορεία και τρόλεϊ βγήκαν στους δρόμους πριν από τις 7 το πρωί, εκτελώντας δρομολόγια στο μεγαλύτερο δίκτυό τους.
Τα δρομολόγια στη γραμμή 1 του μετρό από Πειραιά έως Κηφισιά διεξάγονται κανονικά. Οι γραμμές 2 και 3 του μετρό λειτουργούν κανονικά, εκτός από το τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Δρομολόγια διεξάγονται, επίσης, σε ολόκληρο το δίκτυο του Τραμ.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι επιβάτες μπορούν να καλούν στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.
Κορωνοϊός – Κραυγή αγωνίας από τους ειδικούς: Η χαλάρωση θα φέρει νέο κύμα από μεταλλάξεις
Αναδρομικά ως 14.300€ για εργαζόμενους συνταξιούχους [πίνακες και παραδείγματα]
Έκτακτη ανακοίνωση από τα ΕΛΤΑ – «Παγώνουν» τις παραδόσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr






















