Σύμφωνα με πληροφορίες, στους δύο ιερείς, στην Ευκαρπία και στον ‘Αγιο Βασίλειο του δήμου Λαγκαδά, επιβλήθηκε το πρόστιμο των 1.500 ευρώ, για συγχρωτισμό.
Η επιβολή των προστίμων επιβλήθηκε από τους αστυνομικούς μετά από καταγγελίες που έγιναν στο τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομία στις 10:45 πμ και στις 11:00 πμ αντίστοιχα, για συγχρωτισμό στους δύο ιερούς ναούς.
Ανατροπές στα ακίνητα με νέες αντικειμενικές αξίες – Ποιοι κερδίζουν, ποιοι χάνουν
Κορωνοϊός: Εμβολιαστική ομπρέλα απέναντι στο τρίτο κύμα – Ποιο το πλάνο για τους εμβολιασμούς
Στήριξη Παππά επέβαλε… με δημοκρατικές διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας
Αποκάλυψη: Αυτοί είναι οι μυστικοί και μισθοφορικοί στρατοί του Ερντογάν
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
![Αγρότες: Τι ζητούν για να συναντηθούν με τον Μητσοτάκη – Αποχώρησαν από το λιμάνι και επιστρέφουν με τα τρακτέρ τους στα μπλόκα [Εικόνες-Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes-limani-thess-2-150x150.jpg)
![Αγρότες: Έφτασαν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης – Μεγάλη κινητοποίηση από την Κεντρική Μακεδονία [Εικόνες-Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/12/limani-thess-agrotes-150x150.jpg)