Κορωνοϊός – Συναγερμός σε γηροκομείο στο Μαρούσι: Δεκάδες κρούσματα – 10 ηλικιωμένοι στο νοσοκομείο

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Κορωνοϊός – Συναγερμός σε γηροκομείο στο Μαρούσι: Δεκάδες κρούσματα – 10 ηλικιωμένοι στο νοσοκομείο

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι υγειονομικές αρχές του ΕΟΔΥ μετά και τον εντοπισμό δεκάδων κρουσμάτων κορωνοϊού σε οίκο ευγηρίας στο Μαρούσι, όπου διαμένουν περισσότεροι από 80 ηλικιωμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την Παρασκευή το απόγευμα, πάνω από 40 άτομα, τρόφιμοι και εργαζόμενοι του γηροκομείου, έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ τουλάχιστον 10 φιλοξενούμενοι έχει χρειαστεί να μεταφερθούν εκτάκτως σε νοσοκομεία.

Να σημειωθεί ότι οι ηλικιωμένοι είχαν λάβει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού πριν από 10 ημέρες και προφανώς ήταν άτυχοι γιατί δεν είχαν προλάβει να αναπτύξουν ανοσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δομή είχε πραγματοποιήσει κανονικά τους εμβολιασμούς.

Ειδήσεις 

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας – Προκλητικός ο προπονητής ιστιοπλοΐας: Να πείτε στον Σπύρο να ψάξει τι γίνεται σπίτι του

Αυτό είναι το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο Σήφης Βαλυράκης – Τα τελευταία λεπτά της ζωής του

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού μ,ε ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Πέφτει 8 βαθμούς η θερμοκρασία

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version