Το χιόνι στις παραλίες της Λοκρίδας έφτασε μέχρι τη θάλασσα. Στο ύψος του Μαρτίνου και σε άλλες περιοχές το χιόνι είναι περίπου στους 20 πόντους και η χιονόπτωση συνεχίζεται.
Στις 3 τα ξημερώματα δόθηκε απαγορευτικό από την Τροχαία για τα φορτηγά τα οποία δεν μπορούν να κινηθούν στο εθνικό δίκτυο της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας μέχρι νεοτέρας. «Λόγω χιονόπτωσης δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, και στα δύο ρεύματα» επισημαίνει η τροχαία.
Οι αλατιέρες και τα μηχανήματα δουλεύουν ασταμάτητα και μέχρι τώρα δεν έχουν αναφερθεί κάποια ιδιαίτερα προβλήματα. Ωστόσο όσοι θα ταξιδέψουν στον άξονα Αθηνών – Λαμίας καλό θα είναι να έχουν μαζί τους αλυσίδες.
Με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία προς Καρπενήσι, ενώ κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει μέχρι στιγμής στο δρόμο προς Δομοκό και προς Μπράλο.
Πηγή: lamiareport.gr

![Λαμία: Μεγάλο κλαδί δέντρου έπεσε σε σταθμευμένα οχήματα [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/01/dentro-lamia-epesejpg-150x150-webp.jpg)