Επίθεση στα γραφεία του Πρώτου Θέματος – Συνθήματα για τον 42χρονο συλληφθέντα στο Κουκάκι

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Επίθεση στα γραφεία του Πρώτου Θέματος – Συνθήματα για τον 42χρονο συλληφθέντα στο Κουκάκι

Καταδρομική επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» έγινε το από ομάδα ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μια ομάδα ατόμων έφτασε στην οδό Αγράφων, στο Μαρούσι οπού βρίσκονται τα γραφεία της του Πρώτου Θέματος φώναξαν συνθήματα και βανδάλισαν τους τοίχους της εγκατάστασης με αναγραφή συνθημάτων σε βάρος των εργαζομένων δημοσιογράφων και υποστήριξης στον προφυλακισμένο  42χρονο που συνελήφθη με τη γιάφκα στο Κουκάκι και βρέθηκε και προκήρυξη της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών σε στικάκι USB στο σπίτι του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version