Νέος σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά της Χαλκιδικής

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Νέος σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά της Χαλκιδικής

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, στις 15.22, στον θαλάσσιο χώρο ανοιχτά της Χαλκιδικής, κοντά στο Άγιο Όρος, σύμφωνα με τις μετρήσεις του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Το εστιακό βάθος της δόνησης υπολογίζεται στα 18,6 χλμ και το επίκεντρο εντοπίζεται στα 18 χλμ νότια-νοτιοδυτικά της χερσονήσου του Άθω.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Η νέα σεισμική δόνηση έγινε στην περιοχή που καταγράφηκαν οι σεισμοί των 4,4 και 5,2 Ρίχτερ.

Διαβάστε επίσης:

Η στιγμή που ο σεισμός των 5,2 Ρίχτερ ταρακούνησε το Άγιο Όρος

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version