«Κόβεται» το Ράδιο Αρβύλα; Τι είπε ο Κανάκης στην τελευταία εκπομπή [βίντεο]

20/12/16 • 13:04 | UPD 20/12/16 • 13:06

Σταματά την εβδομαδιαία προβολή του το «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 από το νέο χρόνο. Αυτό ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης στην χθεσινή εκπομπή.

Ο Αντώνης Κανάκης προς το τέλος της εκπομπής πήρε το λόγο και είπε:

«Είναι η τελευταία εκπομπή του 2016 για το Ράδιο Αρβύλα. Η απόφαση αυτή είχε παρθεί από το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Απλά για να μην φάμε πολύ ξύλο από την αρχή αυτής της σεζόν, είπαμε να το ανακοινώσουμε τις γιορτές που υπάρχει αγάπη και αλληλεγγύη.

Είχαμε πάρει την απόφαση ότι την εβδομαδιαία μετάδοση της εκπομπής θα την αλλάξουμε κάπως. Δεν θα είναι πιο συχνή, το αντίθετο. Σε καμία περίπτωση δεν είναι απόφαση του Αντ1. Μόνο να τους ευχαριστήσουμε μπορούμε γιατί σέβονται και κατανοούν πόσο δύσκολη είναι όλη αυτή η ιστορία και κατανοούν την απόφασή μας για να μειώσουν λίγο την συχνότητα. Μπορεί να φαίνεται τρελή απόφαση με αυτές τις τηλεθεάσεις, με αυτή την αποδοχή, όμως πιστεύουμε ότι η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα.

Όταν θα επιστρέψουμε λοιπόν τον Ιανουάριο δεν θα είμαστε σε εβδομαδιαία βάση. Θα είμαστε μία φορά τον μήνα, ή δύο φορές τον μήνα, ακόμη δεν το έχουμε αποφασίσει 100%. Ίσως δημιουργήσουμε και κάποιο άλλο πρόγραμμα. Νιώθουμε ότι θέλουμε να κρατήσουμε αυτή την εκπομπή με τον πήχη ψηλά και επειδή είναι πολύ δύσκολο, έχουμε πάρει αυτή την απόφαση και την ανακοινώνουμε σήμερα».

 

Copy link
Powered by Social Snap