Καταστηματάρχης ξυλοκόπησε δημοτικό σύμβουλο στην Κω

19/12/16 • 13:08 | UPD 19/12/16 • 13:42

Ξυλοδαρμό από καταστηματάρχη της Κω κατήγγειλε ότι δέχτηκε το Σαββάτο o δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Επιτροπής Αισθητικής του δήμου και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Νίκος Κανταρζής.

Σύμφωνα με όσα είπε  περνώντας με το ποδήλατό του από το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, δέχτηκε επίθεση από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος αφού τον έριξε με βίαιο τρόπο στο πεζοδρόμιο με κίνδυνο το σοβαρό τραυματισμό του, συνέχεια τον χτυπούσε με κλωτσιές και μπουνιές και τον έβριζε με ακατανόμαστες φράσεις.

Ο δήμος Κω με ανακοίνωσή του καταδικάζει το περιστατικό επισημαίνοντας ότι «αυτές οι συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές και οφείλουν να τις καταδικάσουν όλοι. Οφείλουν όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι αυτή η δημοτική αρχή εξελέγη με εντολή να βάλει τέλος στο ιδιότυπο κράτος της παρανομίας και της ασυδοσίας που είχαν δημιουργήσει κάποιοι στην Κω».

Τον λόγο πλεόν έχουν τα δικαστήρια καθώς ο δημοτικός σύμβουλος κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα της Κω, υποβάλλοντας μήνυση για απειλή, εξύβριση, βίαιη επίθεση και ξυλοδαρμό και κινήθηκαν διαδικασίες σύλληψης του δράστη.