Τραγωδία στην Κέρκυρα: Γονείς βρήκαν νεκρό το 4 μηνών μωρό τους

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Τραγωδία στην Κέρκυρα: Γονείς βρήκαν νεκρό το 4 μηνών μωρό τους

Μία τραγική είδηση έγινε γνωστή σήμερα το πρωί. Πρόκειται για ένα μωρό 4 μηνών το οποίο βρέθηκε νεκρό από τους γονείς του οι οποίοι βρισκόταν διακοπές στο νησί μας και ήρθαν έρθει από την Αγγλία.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί σε ξενοδοχείο στον Άγιο Γεώργιο Αργυράδων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μητέρα τάισε το μωρό το βράδυ με το μπιμπερό και του το άφησε στο στόμα με αποτέλεσμα να πνιγεί από το γάλα αναφέρει το corfutvnews.gr.

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια και αν το μωρό αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας.

[fwduvp preset_id=”test” playlist_id=”Test”]

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας ενώ αναμένεται ιατροδικαστική εξέταση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version