Ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών απέβαλε τον εκπρόσωπο των εργαζομένων του Mont Parnes

14/12/16 • 19:07 | UPD 14/12/16 • 19:07

Ένταση, που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Mont Parnes επικράτησε στην αίθουσα της Βουλής που διεξήχθη η συζήτηση της επιτροπής οικονομικών για το θέμα της μετακίνησης του καζίνο σε άλλη περιοχή της Αττικής.

Ο Ηλίας Κόκκαλης, που εκπροσωπούσε τους εργαζομένους, άρχισε να φωνάζει «προβοκάτσια, αφήνετε στο δρόμο 2.000 εργαζομένους», προκαλώντας την έκρηξη του προέδρου της οικονομικής επιτροπής, Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος του ζήτησε με έντονο ύφος να αποχωρήσει από την αίθουσα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κύριος Κόκκαλης αντέδρασε έντονα στην ανακοίνωση της Κατερίνας Παπανάτσιου ότι αποσύρεται το άρθρο που αφορούσε στην μεταφορά του εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων. «Προβοκάτσια, προβοκάτσια, τι είναι αυτά, αφήνετε στον δρόμο 2.000 εργαζόμενους», φώναξε ο Ηλίας Κόκκαλης ακούγοντας την υφυπουργό Οικονομικών να ανακοινώνει την απόσυρση του άρθρου.

Οι αναφορές του σε «προβοκάτσια» προκάλεσαν αντιδράσεις με τον πρόεδρο της επιτροπής Μάκη Μπαλαούρα να τον «αποβάλλει» από την αίθουσα. «Φεύγεις… Προβοκάτσια ποιος έκανε; Η υπουργός ή εμείς;», είπε στον εκπρόσωπο των εργαζομένων του «Mont Parnes» και συνέχισε: «Σε παρακαλώ σου είπα, βγες έξω, εδώ είναι Βουλή».

Κατά την αποχώρησή του, ο κ. Κόκκαλης ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υπέγραψε να πεταχτούν στο δρόμο 2.000 εργαζόμενοι.

Copy link
Powered by Social Snap