Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο προϊστάμενος της εφορίας Κέρκυρας

14/12/16 • 15:49 | UPD 14/12/16 • 15:49

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί στην εθνική οδό Κέρκυρας -Παλαιοκαστρίτσας, όταν ο 61χρονος προϊστάμενος της Εφορίας Παναγιώτης Γάτσος, προσέκρουσε με τη μοτοσικλέτα του πάνω σε σταθμευμένο αστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κέρκυρας.

Ο κ. Γάτσος παρότι διακομίστηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όταν το αστικό που εκτελούσε δρομολόγιο στάθμευσε, προκειμένου να παραλάβει επιβάτες, στη στάση «Μαγαζάκι», του Αστικού ΚΤΕΛ, στο 4ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Κέρκυρας- Παλαιοκαστρίτσας, ο οδηγός της μοτοσικλέτας το αντιλήφθηκε τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα να προσκρούσει επάνω του και να αποβεί τον μοιραίο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός της μηχανής, πιθανότατα «θαμπώθηκε» από το φως του ήλιου το οποίο είχε κόντρα εκείνη την συγκεκριμένη ώρα της ημέρας, είδε το λεωφορείο ξαφνικά μπροστά του και επιχείρησε να το αποφύγει την τελευταία στιγμή γι’ αυτό και το λεωφορείο έχει χτυπηθεί πίσω και αριστερά.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης το γεγονός ότι υπάρχει σύρσιμο στο οδόστρωμα το οποίο προήλθε από την πτώση της μηχανής, μήκους τουλάχιστον 25 μέτρων.

Αμέσως μετά το δυστύχημα, ο 61χρονος Προϊστάμενος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας με τους γιατρούς να καταβάλουν προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή, κάτι που δεν κατέστη δυνατό.

Η τροχαία Κέρκυρας διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ ο οδηγός του αστικού λεωφορείου κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

Copy link
Powered by Social Snap