Μεθυσμένος ο ένας από τους δύο οδηγούς στο τροχαίο της Συγγρού

14/12/16 • 13:44 | UPD 14/12/16 • 13:44

Μεθυσμένος ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο οδηγούς που ενεπλάκησαν στο τροχαίο της Συγγρού, σήμερα το πρωί.

Οπως αναφέρει το skai.gr στην πρώτη μέτρηση της τροχαίας  η περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα του ήταν 0,78 gr/l (γραμμάρια ανά λίτρο αίματος), ενώ στη δεύτερη 0,61 gr/l όταν το ανώτατο επιτρεπτό όριο σύμφωνα με τον ΚΟΚ είναι μόλις 0,25 gr/l.

Από την σύγρκουση έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά. Θυμίζουμε πως  σημειώθηκε καραμπόλα πέντε οχημάτων, ενώ στο τροχαίο εμπλέκεται και πεζός. Από τη σύγκρουση των ΙΧ τραυματίστηκαν 6 άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό. Οι τέσσερις από τους τραυματίες, σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, βρίσκονται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Όσο για τις αρχικές πληροφορίες που έκαναν λόγο για πεζό που εμπλέκεται στο τροχαίο δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη. Στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο με το μποτιλιάρισμα να φτάνει μέχρι τον Πειραιά.

Για πολύ ώρα το δεξιό ρεύμα ανόδου της Συγγρού παρέμενε κλειστό αν και τα αυτοκίνητα που είχαν εμπλακεί στο τροχαίο είχαν απομακρυνθεί.