Απαγόρευση συγκεντρώσεων από την ΕΛΑΣ

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Απαγόρευση συγκεντρώσεων από την ΕΛΑΣ

Για την αποφυγή επεισοδίων μεταξύ ακροδεξιών και αντιεξουσιαστών, που έχουν προγραμματίσει συγκεντρώσεις στον Άγιο Παντελεήμονα εκδόθηκε η απαγόρευση των συγκεντρώσεων στη συγκεκριμένη περιοχή. 

Από την Αστυνομία διευκρινίστηκε ότι η συγκεκριμένη απόφαση δεν έχει καμία σχέση με τα προγραμματισμένα συλλαλητήρια που έχουν ανακοινώσει ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, ΠΑΜΕ, ΛΑΕ.

Σημειώνεται ότι για τις επτά το απόγευμα είχε προγραμματιστεί συγκέντρωση στον Άγιο Παντελεήμονα, από την ακροδεξιά οργάνωση Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση (ΛΕΠΕΝ), που έχει αποσχισθεί από τη Χρυσή Αυγή, με σύνθημα «Οχι στη λαθρομετανάστευση».

Μετά την ανακοίνωση της συγκέντρωσης ανακοινώθηκε αντιφασιστική συγκέντρωση στην ίδια περιοχή, από αντιεξουσιαστικές -αντιφασιστικές οργανώσεις για αυτό και εκδόθηκε η απαγόρευση, για λόγους δημόσιας ασφάλειας.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπεται σήμερα (Κυριακή), για λόγους δημόσιας ασφάλειας και τάξης, κατά το χρονικό διάστημα από τις 15:00 μέχρι και τις 24:00, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της Αθήνας, που περικλείεται από τις εξής οδούς: Αγίου Μελετίου (από τη συμβολή της με την 3ης Σεπτεμβρίου) – 3ης Σεπτεμβρίου – δεξιά Ιουλιανού – δεξιά Λιοσίων – δεξιά Αγίου Μελετίου (μέχρι τη συμβολή της με την 3ης Σεπτεμβρίου), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της συγκεκριμένης περιοχής.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version