Νέο ξέσπασμα της μητέρας του μικρού Μπεν: «Ο γιος μου ήταν άνθρωπος, όχι σκύλος. Μιλήστε»

13/12/16 • 13:35 | UPD 13/12/16 • 13:35

Νέο ξέσπασμα από την μητέρα του μικρού Μπεν η οποία σε ραδιοφωνική της συνέντευξη τόνισε ότι: «Οι κάτοικοι της Κω στην Ελλάδα γνωρίζουν τι συνέβη αλλά δεν μιλούν».

Στην συνέχεια τόνισε ότι : «δε μιλάμε για έναν νεκρό σκύλο. Μιλάμε για άνθρωπο, ήταν ένας άνθρωπος. Ξέρουμε με σιγουριά ότι υπάρχουν άνθρωποι στην Κω που ξέρουν τι συνέβη στον Μπεν εκείνη την ημέρα. Το διαβεβαιώνει και η αστυνομία του νότιου Γιόρκσαιρ ότι υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν. Ξέρουν. Αλλά έχουν πει ψέματα». Αναφερόμενη στις έρευνες επεσήμανε: «Η έρευνα συνεχίζεται ακόμη, για εμένα, κάποιος σε αυτό το νησί πρέπει να κριθεί ένοχος για το έγκλημα».

Στο μεταξύ όταν η αδελφή του Μπεν ρωτήθηκε τι θα ήθελε από τη βρετανική κυβέρνηση να πράξει σχετικά, είπε: «Να ασκήσει πίεση στις ελληνικές Αρχές, όπως θα έκανε για οποιονδήποτε βρετανό πολίτη, όπως ακριβώς προστατεύεται όποιος έχει βρετανικό διαβατήριο. Είτε είναι ζωντανός, είτε όχι, εξακολουθεί να προστατεύεται ως βρετανός πολίτης και η μαμά μου χρειάζεται απαντήσεις. Πλέον έχω μια κόρη στην ηλικία του Μπεν όταν εξαφανίσθηκε και δε μπορώ να διανοηθώ τι πέρασαν οι γονείς μου αναζητώντας τον αδελφό μου όλα αυτά τα χρόνια».