Σε μια στιγμή χάθηκαν δύο παιδιά

Τραγωδία στην Μυτιλήνη: Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με το προφητικό σχόλιο του 20χρονου [εικόνες & βίντεο]

13/12/16 • 11:25 | UPD 13/12/16 • 11:31

«Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει, εσύ μην κλάψεις, διότι, εγώ εκείνη την ώρα γελούσα». Με τα παραπάνω λόγια ο 20χρονος συνοδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε χθες στο λιμάνι της Μυτιλήνης σκοτώνοντας τα δύο αγγελούδια, τον 15χρονο Μάριο και την 16χρονη Δήμητρα είχε προφητέψει το τι θα συμβεί.

Λίγες μέρες, πριν από το τραγικό δυστύχημα ο 20χρονος συνοδηγός είχε κάνει μία προφητική -όπως αποδείχθηκε- ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η οποία έρχεται στο φως προκαλώντας ανατριχίλα.

Όπως φαίνεται σε βίντεο- ντοκουμέντο από κατάστημα που βρίσκεται στο λιμάνι της Μυτιλήνης, το αυτοκίνητο του οποίου διακρίνονται τα φώτα, ενώ δεν έχει πολύ μεγάλη ταχύτητα, ανεβαίνει το μικρό πεζοδρόμιο και καταλήγει στη θάλασσα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το αυτοκίνητο που κατευθυνόταν από το λιμάνι της Μυτιλήνης προς το Παλαιό Δημαρχείο για άγνωστο λόγο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, χτύπησε στο κράσπεδο της προκυμαίας και βούτηξε μέσα στη θάλασσα δίπλα στο ψαροκάικο που ήταν αραγμένο.

Οι τρεις από τους πέντε επιβάτες που βρίσκονταν στα πίσω καθίσματα κατόρθωσαν να ανοίξουν τις πόρτες πριν το αμάξι να βυθιστεί τελείως.

Αντίθετα οδηγός και συνοδηγός δεν πρόλαβαν με αποτέλεσμα να βρούν τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετανάστες που βρίσκονταν στο σημείο του δυστυχήματος έπεσαν στη θάλασσα και βοήθησαν τους τρεις διασωθέντες.

Τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος ερευνώνται με ένα σενάριο να θέλει να έχει σκάσει το μπροστινό λάστιχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα ο οδηγός λόγω της ολισθηρότητας και της απειρίας του να μην καταφέρει να ελέγξει το όχημα.