ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Αποκλειστικές εικόνες: Αυτή είναι η γυναίκα «αράχνη» που σκότωσε και κατέψυξε τον άντρα της

11/12/16 • 07:00 | UPD 11/12/16 • 07:00

Η γυναίκα… κατάψυξη. Η 49χρονη Ανέλια Αλεξάντροβα, η σατανική γυναίκα που υπέγραψε «συμβόλαιο θανάτου» για τον ευεργέτη της και πατέρα του παιδιού της, από τον περασμένο Ιούνιο, έφυγε από τη Βάρνα της Βουλγαρίας, όπου έκανε… real estate, προκειμένου να «αποδράσει» με το παιδί της στη Ρουμανία.

Η 49χρονη, φωτογραφία της οποίας δημοσιοποιεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, είχε ενημερωθεί ότι οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής είχαν εξιχνιάσει την υπόθεση, είχαν συλλάβει την 26χρονη Βουλγάρα Γιορντάνκα Στοΐτσεβα, που ήταν μεσάζων στην ανεύρεση των εκτελεστών, και είχαν εκδοθεί διεθνείς αναζητήσεις για τη σύλληψή της.

Οι Βούλγαροι αστυνομικοί είχαν ταυτοποιήσει τη διεύθυνση κατοικίας της, ωστόσο τα ίχνη της είχαν χαθεί. Για 17 μήνες από την ημέρα της ανθρωποκτονίας είχε χαρεί την απόλυτη ελευθερία…

Από φωτογραφίες του εσωτερικού του διαμερίσματος της οδού Ευαγγελιστρίας 37 στην Καλλιθέα, που έγινε τόπος μαρτυρίου για τον Βασίλη Κοκκίνη, οι οποίες εμπεριέχονται στη δικογραφία και εξασφάλισε ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, διαπιστώνονται η ακαταστασία του χώρου και η έντονη επιθυμία για σύντομη διαφυγή.

Σε περίοπτη θέση βρίσκεται ο καταψύκτης που ήταν τοποθετημένη η σορός του θύματος, τον οποίο είχαν ασφαλίσει και με μονωτική ταινία. Πάνω σε ένα τραπέζι υπάρχει ένα φαρμακευτικό σκεύασμα, ενδεχομένως αγχολυτικό-υπνωτικό, που είχαν δώσει στο θύμα μαζί με αλκοόλ για να κάμψουν την αντίστασή του, όπως διαπιστώθηκε και από τις τοξικολογικές εξετάσεις. Στο πάτωμα υπήρχαν μπουκάλια νερού, πολλές σακούλες και νάιλον συσκευασίες, που φαίνεται να χρησιμοποιήθηκαν για την τοποθέτηση του πτώματος πριν το βάλουν στον καταψύκτη.

Η Αλεξάντροβα είχε βάλει στο σαλόνι και το ποδήλατο του γιου της, ενώ σε ένα τραπεζάκι μπροστά από το… χριστουγεννιάτικο δέντρο υπάρχει μια συσκευασία με πλαστικά γάντια μιας χρήσης, ενδεχομένως για να μην αφήσουν ίχνη και αποτυπώματα οι συνεργοί της. Το θύμα έχει δεθεί χειροπόδαρα, ήταν τοποθετημένο σε εμβρυακή στάση, το πρόσωπο καλυμμένο με σακούλες, πετσέτα και μονωτική ταινία, φορά τα ρούχα του και το μπουφάν του, ενώ υπάρχουν φανερά ίχνη αίματος στην πλάτη του και το κεφάλι του. Ο θάνατος ήταν ασφυκτικός.

«Συμβόλαιο θανάτου»

Η 26χρονη, που όταν συνελήφθη ενδιαφερόταν μόνο για την… ενυδάτωση του τατουάζ της, ήταν αυτή που είχε βρει τον 29χρονο Λιβίου-Κονσταντίν Κοκρίς, εκτελεστή του «συμβολαίου θανάτου», το οποίο υπογράφηκε αντί 21.000 ευρώ από τα χρήματα του θύματος. Εκείνη πήρε 3.000 ευρώ για την «εξυπηρέτηση». Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει και τον 32χρονο Βούλγαρο, που είχε αγοράσει τον καταψύκτη και είχε πάρει και αυτός 3.000 ευρώ για να βοηθήσει την Αλεξάντροβα να τοποθετήσουν στο εσωτερικό του τη σορό του 63χρονου συνταξιούχου ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη. Ηταν έγκλειστος στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών για κλοπές-διαρρήξεις. Τα ίχνη του Κοκρίς έχουν χαθεί κάπου στη… Μάλτα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν οι αρμόδιοι αξιωματικοί, από εκεί και έπειτα θεωρούν πως εφοδιάστηκε με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και έχει εξαφανιστεί.

Μυστήριο καλύπτει την ταυτότητα των άλλων δύο συνεργών του Ρουμάνου δολοφόνου, με τους οποίους βρέθηκε αντιμέτωπο το άτυχο θύμα μέσα στο διαμέρισμα της οδού Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα την 1η Ιανουαρίου 2015. Τους δύο συνεργούς φαίνεται να γνωρίζει μόνο ο Κοκρίς, που τους βρήκε όταν δέχθηκε να διαπράξει τη δολοφονία εισπράττοντας 15.000 ευρώ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

pspyropoulos@e-typos.com

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής