ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, 11 Δεκεμβρίου, θα έχει τέσσερις μοναδικές προσφορές

08/12/16 • 11:56 | UPD 08/12/16 • 11:56

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου θα βρείτε τις τέσσερις μοναδικές προσφορές για όλη την οικογένεια:

1. ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΑΜΟΥ BRIDE

Περιοδικό γάμου με πλούσια θεματολογία (πασαρέλες, κοστούμια, ρεπορτάζ νυφικών, αξεσουάρ, γαμήλιας τούρτας, χώρους δεξιώσεων, ξενοδοχεία, φωτογράφους, κοσμηματοπωλεία κλπ) καθώς και την ομορφιά (χτένισμα και μακιγιάζ νύφης, θεραπείες προσώπου και σώματος, μανικιούρ – πεντικιούρ κλπ)

2. ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕΛΠΩ
Του Δημήτρη Κωνσταντάρα

Η μυθιστορηματική ζωή της κυρίας Μέλπως κρύβει μυστικά. Εκπλήξεις, ανατροπές, χρήμα, έρωτα, πάθος, εκδίκηση, θάνατο, πολλά, πάρα πολλά ερωτηματικά….Και η όμορφη, ώριμη γυναίκα θα αποδειχτεί ότι δεν ήταν τελικά αυτή που φαινόταν….

3. ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

1949: Οι μάχες στον Έβρο και η επιχείρηση «Πύραυλος» στον Γράμμο

Ο ΕΣ υπό την ηγεσία του Παπάγου, ετοιμαζόταν να δώσει το τελικό πλήγμα κατά των ανταρτών του Ζαχαριάδη. Ωστόσο για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός έπρεπε πρώτα να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση του ηπειρωτικού κορμού της χώρας, επιχείρηση «Πύραυλος», επιχείρηση των Μεταξάδων κλπ.

4. DVD ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΖΑΚΙΑ 6 – Πρώτη φορά με εφημερίδα

3ος ΚΥΚΛΟΣ

Διασκεδάσετε με τις μοναδικές και απίθανες περιπέτειες των πιο αστείων και φοβερών ninja, του Leonardo, του Donatello, του Raphael και του Μichelangelo!

Μη χάσετε το 6ο dvd με 3 ακυκλοφόρητα επεισόδια.