ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΡΗΤΗ, ΠΑΤΡΑ

Συγκρούσεις αντιεξουσιαστών – αστυνομίας σε όλη την Ελλάδα

06/12/16 • 21:32 | UPD 06/12/16 • 21:33

Επεισόδια σημειώθηκαν σε πολλές πόλεις της Ελλάδα μεταξύ αναρχικών και αστυνομία, μετά την λήξη των διαδηλώσεων στην μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Στη Θεσσαλονίκη αυτή την ώρα υπάρχουν οδομαχίες μεταξύ αστυνομικών και αναρχικών, ενώ ορισμένοι τοποθέτησαν οδοφράγματα και έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμάτων. Στην Κρήτη υπήρξαν συγκρούσεις της αστυνομίας με διαδηλωτές και αναρχικούς, καθώς και ζημιές σε ιδιωτικές και δημόσιες περιουσίες. Στην Πάτρα αντιεξουσιαστές πέταξαν κόκκινη μπογιά στην είσοδο του δικαστικού μεγάρου και στα Χανιά ακούστηκαν συνθήματα εναντίον της αστυνομίας, αλλά και πολιτικά μηνύματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ.

Οδοφράγματα και φωτιές σε κάδους στη Θεσσαλονίκη

Αντιεξουσιαστές έστησαν οδοφράγματα και άναψαν φωτιές σε κάδους απορριμάτων στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα επί της Εγνατίας οδού, κοντά στην πλατεία Αριστοτέλους. Ορισμένοι από αυτούς προκάλεσαν ζημιές σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Λίγο αργότερα, οι διαδηλωτές μετακινήθηκαν στην οδό Ιασωνίδου και έβαλαν φωτιές σε δύο κάδους, ενώ η πορεία κατευθύνθηκε προς την Καμάρα.

episodia-thess-1300

episodia-thess1-1300