Άγνωστοι επιτέθηκαν στο σπίτι του προέδρου του ΟΑΣΑ Τάσου Ταστάνη

05/12/16 • 10:15 | UPD 05/12/16 • 10:16

Επίθεση στο σπίτι του προέδρου του ΟΑΣΑ Τάσου Ταστάνη, έγινε το βράδυ της Κυριακής από αγνώστους, οι οποίοι έσπασαν το αυτοκίνητό του, έγραψαν συνθήματα και πέταξαν κόκκινες μπογιές.

Μια ομάδα αγνώστων ατόμων, που φορούσαν κράνη και κουκούλες έσπασε το αυτοκίνητό του, έγραψε συνθήματα στην είσοδο του σπιτιού του και πέταξε κόκκινες μπογιές, στις 10 το βράδυ της Κυριακής.

Ο ίδιος και η οικογένεια του βρίσκονταν στο χώρο κατά τη διάρκεια του βανδαλισμού.

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ δήλωσε αμέσως μετά ότι «η επίθεση με κουκούλες και κράνη, παραπέμπει σε σκοτεινές νοοτροπίες και κύκλους. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναλάβει την ευθύνη της εξυγίανσης και της αναβάθμισης των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών προς αποκλειστικό όφελος των πολιτών και θα προχωρήσει».
Και συνέχισε: «Σπάζοντας ένα αυτοκίνητο 1.000 κυβικών και τρομοκρατώντας την οικογένεια μου σε έναν ιδιωτικό χώρο, όχι μόνο δεν απαντούν στο πρόβλημα των μετακινήσεων των πολιτών, αλλά αντιθέτως συνδέονται με ύποπτους κύκλους».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχε αναλάβει την ευθύνη της εξυγίανσης και της αναβάθμισης των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών προς αποκλειστικό όφελος των πολιτών και θα προχωρήσει» τόνισε.

Την επίθεση καταδίκασε ο ΣΥΡΙΖΑ. Τέτοιες ενέργειες προσιδιάζουν σε μαφιόζικες πρακτικές και δεν έχουν καμία σχέση με τις κοινωνικές διεκδικήσεις. Όσοι χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους είναι απομονωμένοι από το μαζικό κίνημα και δεν τρομοκρατούν, ούτε εκφοβίζουν κανέναν» αναφέρει σε ανακοίνωση του.