Αμβρόσιος για Ζουράρι: Το «γεροντάκι» τού έχει γίνει εφιάλτης

04/12/16 • 09:53 | UPD 04/12/16 • 09:53

Συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον Μητροπολίτη Αμβρόσιο και τον υφυπουργό Παιδείας, με τον πρώτο να απαντά μέσω του blog του σε χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε για το πρόσωπό του ο Κώστας Ζουράρις.

Ένα από τα πράγματα που ενόχλησαν τον Μητροπολίτη, φαίνεται πως είναι το γεγονός ότι ο κ. Ζουράρις τον αποκάλεσε «γεροντάκι» και «γέρο Μητροπολίτη». Απαντά λοιπόν ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος:

ΖΟΥΡΑΡΙΣ: ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ «ΣΟΦΟΣ», ΑΛΛΑ ΚΑΙ «ΝΕΟΣ»… 76 ΕΤΩΝ!

Σε προηγούμενες δηλώσεις του ο πολύ συμπαθής Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζουράρις μας αποκάλεσε «γεροντάκι» καί «γέρο Μητροπολίτη»! Ένα «γεροντάκι», που λέγει «αηδίες»!!!

Σήμερα 2 Δεκεμβρίου επανήλθε με νεώτερες, αλλά καί «πανέξυπνες» δηλώσεις εναντίον μας! Δεν αντιλαμβάνεται άραγε, ότι με τον τρόπο αυτό αποδεικνύει, ότι αυτός ο ταλαίπωρος καί «γέρος Μητροπολίτης» έχει γίνει εφιάλτης για τον άνθρωπο Ζουράρι; Αυτό, αγαπητοί μου, είναι μια μεγάλη επιτυχία μας! Ένα μέγιστο κατόρθωμα!

Ιδού τώρα ένα μέρος των δηλώσεών του:

«Νέα επίθεση κατά του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου για τις θέσεις που έχει εκφράσει, τις οποίες χαρακτήρισε αντιχριστιανικές και το χαρακτήρα του ιεράρχη «φασιστοειδή» έκανε ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Κώστας Ζουράρις μιλώντας «Στο Κόκκινο».

Δείτε τώρα καί ένα μέρος της πολιτικής του ταυτότητος:

Είναι, πρώην μέλος του Κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος και του ευρώ-Κομμου- νιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ Εσωτερικού).

Σήμερα, λοιπόν, θα ήθελα να σας αποδείξω πόσο… «ΣΟΦΟΣ» είναι ο άνθρωπος αυτός! Ισχυρίζεται, ότι όταν είσαι ηλικίας 78 ετών, είσαι ένα «γεροντάκι»! Όταν όμως είσαι 76 ετών, τότε είσαι ένας… σφριγηλός νέος! «Ώδε εστίν η σοφία»!!!

Ο υποσημειούμενος γεννήθηκε ο έτος 1938! Ο επικριτής μας κ. Ζουράρις γεννήθηκε το έτος 1940!

Ώστε, λοιπόν, ο Καλαβρύτων, που γεννήθηκε το έτος 1938, είναι «γέρος Μητροπολίτης», ή ένα «γεροντάκι»!!! Και βεβαίως είναι!

Αντιθέτως, ο κ. Ζουράρις, που γεννήθηκε το έτος 1940, είναι νέος, άλκιμος, δυνατός, γεμάτος ζωντάνια, γεμάτος δύναμη! Είναι όμως; Με διαφορά μόλις δύο ετών;

Έπειτα από αυτό ποιός λέγει «αηδίες»;;;; Τό πάθος τυφλώνει τόν άνθρωπο!

Τα συμπεράσματα δικά σας! Θα ήταν άραγε υπερβολή, εάν εγράφαμε, ότι ο κ. Ζουράρις έχει υποστή «σύγχυση φρενών»;

Αξίζει, λοιπόν, νά ασχολείται κανείς μαζί του; Με τον κ. Ζουράρι δεν αξίζει να ασχολείσαι. Τελεία και παύλα. «Τέλος και τω Θεώ δόξα»!