Αγόρι 14χρονών στην Ρόδο λήστευε ηλικιωμένες

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Αγόρι 14χρονών στην Ρόδο λήστευε ηλικιωμένες
Φωτό αρχείου

Ηλικιωμένες γυναίκες λήστευε ένας 14 χρονος στην Ρόδο με τη βοήθεια του 19χρονου «καθοδηγητή» του! Μάλιστα, όπως αποδείχθηκε από την προανάκριση μετά τη σύλληψή τους, και οι δυο Έλληνες δράστες ήταν ιδιαίτερα βίαιοι!

Σύμφωνα με το protothema.gr, οι δυο νεαροί προσήχθησαν στην Ασφάλεια ως ύποπτοι για την επίθεση που είχε γίνει σε μια ηλικιωμένη ενώ κινούνταν πεζή στην πόλη της Ρόδου, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης. Η γυναίκα αναγνώρισε στα πρόσωπά τους αυτούς που την είχαν χτυπήσει και σπρώξει βίαια για να αρπάξουν την τσάντα της. Και δεν ήταν η μόνη, καθώς τους αναγνώρισε και άλλη μια ηλικιωμένη στο σπίτι της οποίας είχαν εισβάλει στις 22 Νοεμβρίου, την είχαν χτυπήσει και είχαν αρπάξει όσα χρήματα είχε και κάποιες θρησκευτικές εικόνες!

Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για διάπραξη ληστειών από κοινού. Μαζί τους, παραπέμφθηκε και η μητέρα του 14χρονου που επίσης συνελήφθη και της ασκήθηκε δίωξη με την κατηγορία της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version