Δύο συλλήψεις για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων στο Μενίδι

30/11/16 • 11:48 | UPD 30/11/16 • 11:48

Στον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο ατόμων που διακινούσαν ποσότητες λαθραίων τσιγάρων προχώρησαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση στο Μενίδι στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λιμενικού Σώματος.

Πιο συγκεκριμένα συνελήφθη ένας 38χρονος και ένας 60χρονος οι οποίοι σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στα πλαίσια του αυτοφώρου στην Εισαγγελία Πειραιά.

Ο εντοπισμός των δύο ατόμων έγινε μετά από ανώνυμη τηλεφωνική καταγγελία. Έπειτα από πολύωρη παρακολούθηση στελεχών του Σώματος διαπιστώθηκε η μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων καπνικών προϊόντων από οικία ιδιοκτησίας του 38χρονου στην περιοχή Μενιδίου, σε Ι.Χ. όχημα.

Ακολούθησε, κατ’ οίκον έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού κατά την οποία βρέθηκαν στους χώρους του υπογείου και του ισογείου και κατασχέθηκαν συνολικά 54.750 πακέτα τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών, καθώς και 3.604 τεμάχια καπνού.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, ενώ οι κατασχεθείσες ποσότητες τσιγάρων και καπνού πρόκειται να παραδοθούν στο Α’ Τελωνείο Πειραιά.

 

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ